Home Huis 3471 Hoeleden
Dorpsstraat 4



immo Kaart

Dorpsstraat 4, 3471 Hoeleden

Huis in Hoeleden
1324 m² perceel
3 slaapkamers
€296.000

Dorpsstraat 4 - 3471 Hoeleden - Omschrijving:
Deze mooie woning in open bebouwing bevindt zich in het landelijke Kortenaken. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 3 kamers op de verdieping en desgewenst ook de mogelijkheid tot uitbreiding op de zolderverdieping. Achteraan de woning bevindt zich een ruime loods en vervolgens de tuin.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, keuken, veranda, berging en wasplaats, toiletruimte
Eerste verdieping: 2 grote en 1 kleine kamer, badkamer
Zolderverdieping: ruime, geïsoleerde zolderverdieping
Oprit, loods en tuin: aangelegde oprit, loods met 4 compartimenten, tuin
Ligging: de woning bevindt zich in het landelijke Kortenaken, ongeveer halverwege tussen de dorpskernen van Kortenaken en Linter en op een 10-tal km van Tienen.
De beschikbaarheid van deze woning is bij notariële akte.
Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 761 €
INDELING
Inkomhal: via de voordeur bereikt men de inkomhal, waar een raam rechts uitgeeft op de oprit naast de woning. Links in de inkomhal leidt een deur naar de zit- en eetkamer. Rechtdoor leidt langs de trap naar de bovenverdieping heen tot een deur naar de eetkamer en een deur naar de kelder. De vloer in de inkomhal is bekleed met afwisselend witte en groene, gespikkelde tegels in dammotief.
Zit- en eetkamer: via de deur links in de inkomhal bereikt men de zit- en eetkamer. In de zitkamer geeft een grote raampartij in 3 delen uit op de voortuin en een bijkomend enkel raam geeft uit aan de zijkant. Langs de wand in de zitkamer bevindt zich een voorzetkachel. Een open doorgang leidt van de zitkamer naar de eetkamer, waar een dubbel raam en een overstaand enkel raam uitgeven aan de zijkanten van de woning. Een groot, vast raam geeft uit op de veranda naast de keuken. In de eetkamer bevindt zich een sierschouw met open haard en van hieruit leiden deuren naar de inkomhal en naar de keuken. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met dezelfde tegels in dammotief als in de inkomhal.
Keuken: een deur in de eetkamer leidt naar de volledig ingerichte keuken, die beschikt over een dubbele wastafel met druipvlak, een inductiekookplaat met dampkap, een ingebouwde koelkast en combi-oven en verder praktische opberglades en -kasten boven en onder het aanrecht. De grote raampartij boven het aanrecht geeft uit aan de zijkant van de woning en langs de andere kant van de keuken leidt een deur met glaspartij naar de veranda. De vloer in de keuken is bekleed met een beige-grijze keramische tegel en de muur boven het aanrecht is bekleed met mooi geassorteerde tegeltjes.
Veranda: in de keuken leidt een deur met glaspartij naar de veranda. De grote schuifraampartij en ook de zijdeur met glaspartij in de veranda geven uit op de oprit die tot aan de loods leidt. Het plafond is in bewapend glas en de vloer in de veranda is bekleed met dezelfde beige-grijze keramische tegel als in de keuken.
Berging, wasplaats en toiletruimte: een laatste deur in de keuken geeft toegang tot de berging en wasplaats. Hier zijn de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en bevindt zich ook de boiler. Verder biedt deze ruimte nog een instapdouche, een aparte toiletruimte met harmonicadeur en een extra wastafel. Het dubbele raam in deze ruimte geeft uit aan tuinkant en de vloer is bekleed met dezelfde tegel als in de keuken.
Eerste verdieping
Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer bekleed is met vasttapijt. Een trapluik in de nachthal geeft toegang tot de zolderverdieping.
3 slaapkamers: op de verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers en 1 kleine. De grote kamer aan straatkant beschikt over een raampartij in 3 delen en een bijkomend zijraam. De grote slaapkamer aan tuinkant heeft een breed, dubbel raam. In deze kamers is de vloer bekleed met vasttapijt. De kleine kamer heeft een dubbel raam dat uitgeeft aan straatkant en hier is de vloer bekleed met vinyl.
Badkamer: de renovatie van de badkamer werd opgestart en is klaar voor afwerking. Het ligbad is geïnstalleerd en verder bevinden zich hier een lavabo en een toilet. Het dubbele raam in de badkamer geeft uit aan de zijkant van de woning.
Zolderverdieping
Een trapluik in de nachthal op de verdieping leidt tot de geïsoleerde zolderverdieping, die kan dienen als bergzolder maar desgewenst ook de mogelijkheid biedt om nog extra kamers in te richten.
Kelder
Via de deur onder de trap in de inkomhal bereikt men de trap naar de kelderruimte, die bestaat uit 1 compartiment en dient als voorraadkelder. Hier wordt het water ingeleid.
Oprit, loods en tuin
De oprit rechts van de woning leidt tot aan de dubbele poort en is aangelegd met klinkers. Van hieruit loopt een betonnen strook verder tot aan de loods, die bestaat uit 4 compartimenten. Een eerste deur leidt naar de technische ruimte, waar zich de CV-ketel, een extra wastafel en een toiletruimte bevinden. Via de zijkant bereikt men vervolgens 3 grote ruimtes, waarvan 2 met kantelpoort en 1 met houten deur. Achter de loods bevindt zich de tuin met grasperk, die zicht biedt op de achterliggende velden.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing en rolluiken
- Alarmsysteem
- CV op mazout, radiatoren in alle ruimtes
Conclusie:
Deze instapklare woning in open bebouwing biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 3 kamers op de verdieping en desgewenst de mogelijkheid tot uitbreiding op de zolderverdieping. Achteraan de woning bevindt zich een ruime loods en vervolgens de tuin. De woning bevindt zich in het landelijke Kortenaken, ongeveer halverwege tussen de dorpskernen van Kortenaken en Linter en op een 10-tal km van Tienen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 296.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
1324 m2
Referentie
KCC3ZCL4DPR6
EPC Waarde
623 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
2468849
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
neen
Prijs Geschiedenis
04 Jul 2022
€296.000 / Itimmo

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Dorpsstraat 4, 3471 Hoeleden.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com