Home Huis 9881 Lotenhulle
Cromekestraat 8



immo Kaart

Cromekestraat 8, 9881 Lotenhulle

Huis in Lotenhulle
6 slaapkamers
€550.000

Cromekestraat 8 - 9881 Lotenhulle - Dit is een zeldzame kans om te wonen in een betoverende omgeving, omgeven door natuurpracht en toch dicht bij alle voorzieningen. Welkom in Aalter, waar dit sfeervolle landhuis met bijgebouw op een royaal perceel van 3293 vierkante meter te koop staat.

Hoofdgebouw: Het hoofdgebouw van deze woning biedt alles wat je maar kunt wensen voor comfortabel wonen. Het beschikt over: 3 Ruime Slaapkamers met voldoende ruimte voor het hele gezin of om gasten te verwelkomen, Badkamer: een moderne badkamer voorzien van alle gemakken, toilet: apart toilet voor extra gemak, gezellige Living met Open Haard: de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van warme winteravonden, lichtrijke veranda: een heldere ruimte waar je kunt genieten van de schoonheid van de tuin in elk seizoen, keuken met mooi uitzicht op de tuin: koken wordt een plezier met een prachtig uitzicht op de weelderige tuin, polyvalante ruimte: deze ruimte kan naar eigen wens worden ingericht en is ideaal voor diverse doeleinden.

Bijgebouw: het bijgebouw, hoewel nog verder af te werken, biedt onbegrensde mogelijkheden. Het kan dienen als een kangoeroewoning, een bed and breakfast, een werkruimte of hobbyruimte - de keuze is aan jou!

Buitenruimte: de woning wordt omringd door een prachtige, uitgestrekte tuin waar je in alle rust kunt genieten van de natuur. Dit is een paradijs voor natuurliefhebbers en biedt talloze mogelijkheden voor tuinieren, spelen en ontspannen.

Locatie: deze woning biedt een uitstekende bereikbaarheid en is ideaal voor wie groot en ruim wil wonen in een bosrijke omgeving. Het is perfect geschikt als kangoeroewoning voor multigenerationeel wonen of om uit te baten als een bed and breakfast om gasten te verwelkomen in de rust en schoonheid van Aalter.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige stukje paradijs in Aalter. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek alle mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Droom niet langer, maar maak van deze woning jouw nieuwe thuis!

* * * Deze eigendom wordt u aangeboden onder de verkoopmethode ‘richtprijs’. Deze vermelde richtprijs houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. U kan steeds een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. Nog vragen omtrent deze verkoopmethode contacteer ons. * * *

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 550.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
LVHQD3WDGVFK
Makelaar Code
731
EPC Waarde
372 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
2021115-0002492915-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 Nov 2023
€550.000 / Nordvest Vastgoed
13 Oct 2023
€675.000 / Nordvest Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com