Home Huis 9180 Moerbeke
Spelonckvaart 98



immo Kaart

Spelonckvaart 98, 9180 Moerbeke

Huis in Moerbeke
500 m² wonen
25805 m² perceel
6 slaapkamers
€1.495.000

Spelonckvaart 98 - 9180 Moerbeke - Prachtig landgoed (2,58 ha) met luxueuze villa!
Achter een prachtige toegangspoort, verschuilt zich dit uitgestrekt landgoed met luxueuze villa. De eigendom is uiterst idyllisch gelegen, in een groene omgeving te Moerbeke. Dankzij de feeërieke ligging geniet u van optimale rust en privacy, in eigen tuin!
Bij oprijden van het domein, bereikt u aan de rechterzijde een conciërgewoning, welke apart kan aangekocht worden. De prachtige oprijlaan brengt u, voorbij de riante waterpartij, tot aan de statige villa. Het landhuis werd recent grondig gerenoveerd naar hedendaagse energienormen.

Villa:
Bij betreden van de villa, wordt de hoge afwerkingsgraad van de woning meteen duidelijk in de inkomhal. Een authentieke vloer en houten balken zetten de toon in de hal. De dubbele deur geeft uit tot een riante leefruimte, waarbij de parketvloer en de open haard zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. De woonkamer werd open afgewerkt, tot in de nok, met houten balken. De leefruimte geeft toegang tot een bovenliggende mezzanine, voorzien van op maat gemaakte bibliotheekkasten. In de maatkasten verschuilt zich een zware deur, dewelke uitgeeft op 2 achterliggende slaapkamers en een badkamer met ligbad en dubbel wasmeubel. Op een tussenliggende verdieping bevindt zich de master bedroom met aansluitend een riante badkamer, voorzien van een luxueuze inloopdouche, een toilet en 2 wasmeubels. De bovenste verdieping omvat 2 ruime slaapkamers en een aparte dressing/bureauruimte.
Eenmaal men terug de gelijkvloerse verdieping bereikt, geniet men van een ruime leefkeuken. De keuken werd voorzien van kwalitatieve toestellen, waardoor u optimaal kookcomfort wordt gegarandeerd! De grote raampartijen zorgen voor een prachtig uitzicht op de omliggende tuin. De gelijkvloerse etage wordt vervolledigd door een apart gastenkamer met dressing en badkamer.

Tuin:
Uiteraard kan een magnifieke tuin niet ontbreken bij een dergelijke eigendom! De grote waterpartij is ongetwijfeld de eyecather! Op het riante terras kan u genieten van de zon of een verfrissende duik nemen in het naastliggende zwembad. Aansluitend bevindt zich een eikenhouten aanbouw, afgewerkt met grote stalen ramen. De paardenstallen met paddock en weiden vervolledigen het plaatje.

Conciërgewoning (mogelijkheid tot aparte aankoop):
De inkomhal geeft toegang tot een ruime en lichtrijke leefruimte. Aansluitend bevindt zich een aparte keuken met eetplaats. Een wenteltrap brengt u tot de bovenliggende verdieping. Deze etage omvat één riante polyvalente ruimte, gekenmerkt door talrijke raampartijen en maatkasten. De woning beschikt over een eigen buitenruimte.

Buitengewone kenmerken:
- Rustige en groene ligging
- Hoogwaardige afwerking met authentieke materialen
- Recent energetisch gerenoveerd
- Twee entiteiten Documenten Indelingsplan villa EPC villa

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.495.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
25805 m2
Bewoonbare oppervlakte
500 m2
Referentie
AW6DNTFXU6GB
Makelaar Code
08/7979
EPC Waarde
227 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230906-0002511821-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
-
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
04 Feb 2024
€1.495.000 / Hillewaere Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com