Home Huis 3221 Nieuwrode
Kraaikant 34



immo Kaart

Kraaikant 34, 3221 Nieuwrode

Huis in Nieuwrode
180 m² wonen
2414 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Kraaikant 34 - 3221 Nieuwrode - Omschrijving: deze mooie, instapklare woning in open bebouwing bevindt zich in een rustige straat in Nieuwrode, een deelgemeente van Holsbeek. De woning biedt aangename, heldere en open leefruimtes, 4 slaapkamers en een volwaardige kelderverdieping met inpandige garage. Zowel de voortuin als de ruime tuin achteraan de woning zijn volledig aangelegd.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, keuken, veranda, slaapkamer, badkamer, toiletruimte
Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer
Kelderverdieping met garage: garage met 2 staanplaatsen, 5 kelderruimtes
Oprit, terras en tuin: oprit, aangelegde tuin, terras, tuinberging en serre
Ligging: de woning bevindt zich in een rustige straat in Nieuwrode, een deelgemeente van Holsbeek, en heeft een goede bereikbaarheid. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Aarschot bevindt zich op 5 km en de aansluiting met de A2/E314 op een 2-tal km.
De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.
Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karaker en deels agrarisch gebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 1012 €
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: de inkomhal biedt ruim de plaats voor een vestiaire en leidt rechtdoor langs de trap naar de bovenverdieping heen tot de deur naar de zit- en eetkamer. Rechts leiden deuren naar de toiletruimte en de slaapkamer op het gelijkvloers. De vloer in de inkomhal is bekleed met laminaat.
Zit- en eetkamer: via de deur met matte glaspartijen in de inkomhal bereikt men rechts de zitkamer, waar zich een ingebouwde gashaard en een pelletkachel bevinden. Het enkele raam in de zitkamer geeft uit op de oprit aan de zijkant van de woning en een dubbele schuifraampartij geeft toegang tot de veranda achteraan de woning. Ook het enkele raam ter hoogte van de eetkamer geeft uit in de veranda. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met parket.
Keuken: van de eetkamer leidt een deur naar de volledig ingerichte keuken, die is uitgerust met een dubbele wastafel, een inductiekookplaat en dampkap, ingebouwde hetelucht/stoomoven en microgolfoven, koelkast (178 cm) en verder veel praktische bergkasten en -lades boven en onder het aanrecht en in de kolomkasten. In het verlengde van het aanrecht in composiet bevindt zich een ontbijttafel. In de keuken geeft een enkel raam met daarnaast een buitendeur met glaspartij uit in de veranda en een bijkomend raam geeft uit aan de zijkant van de woning. Van de keuken leiden deuren naar de badkamer op het gelijkvloers en naar de kelder. De vloer in de keuken is bekleed met dezelfde laminaat als in de inkomhal.
Veranda: via de schuifraampartij in de zitkamer of via de deur in de keuken bereikt men de veranda, die zich over de volledige breedte van de woning strekt en uitkijkt op de mooie tuin. De veranda is uitgerust met elektrisch bediende zonneschermen en biedt 2 airco units. De buitendeur in de veranda geeft toegang tot het terras en vervolgens tot de tuin. Links in de veranda bevinden zich de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en een extra wastafel. De afwasmachine is hier eveneens aangesloten. De vloer is hier bekleed met een beige keramische tegel.
Slaapkamer: de tweede deur rechts in de inkomhal leidt tot een kamer op het gelijkvloers, waar een grote raampartij uitgeeft aan de voorkant van de woning. Langs de wand links in de kamer bevindt zich een dubbele, ingebouwde kast met schuifdeuren. In deze kamer bevindt zich een airco-unit en de vloer is hier bekleed met parket. De buitenmuren zijn bekleed met kurk.
Badkamer: van de keuken leidt een matglazen schuifdeur naar de badkamer op het gelijkvloers, die is uitgerust met een ruime inloopdouche, een enkel lavabomeubel met opberglades onderaan, een spiegelkast bovenaan en een handdoekradiator. Een enkele, matte raampartij zorgt hier voor daglicht en verluchting. Boven de douche is een elektrisch afzuigsysteem. De vloer en de wanden in de inloopdouche zijn bekleed met donkergrijze keramische tegels, de vloer in de badkamer is bekleed met laminaat.
Toiletruimte: een eerste deur rechts in de inkomhal leidt tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van een hangtoilet en lavabo. Een hoger geplaatst, enkel raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde laminaat als in de inkomhal en de wanden zijn tot op stahoogte bekleed met een lichtgrijze keramische tegel.
Eerste verdieping
Via de beukenhouten trap in de inkomhal bereikt men de schuifdeur naar de nachthal op de verdieping, waar de vloer bekleed is met laminaat.
3 slaapkamers: de master bedroom is een ruime kamer met een enkel raam en een airco unit. De vloer is hier bekleed met kurk. De 2 andere slaapkamers zijn beide opgedeeld in een slaapgedeelte en een dressing- of bureaugedeelte. Beide kamers hebben ook een enkel raam. In de ene kamer is de vloer bekleed met kurk, in de andere met laminaat.
Badkamer: de eerste deur links in de nachthal leidt naar de badkamer op de verdieping, die is uitgerust met een dubbel lavabomeubel met spiegel bovenaan en een kolomkast terzijde, een ligbad en een hangtoilet. De enkele raampartij in de badkamer geeft uit aan de zijkant van de woning. De vloer is hier bekleed met laminaat en de wanden zijn deels betegeld.
Kelderverdieping met garage
Een deur in de keuken leidt naar de kelderverdieping, die is opgedeeld in 5 compartimenten en een garage voor 2 wagens.
Rechts leidt eerst naar een voorraad- en technische ruimte (CV, zonneboiler) met extra wastafel en vervolgens naar een kelderruimte met douche en wastafel waar zich ook de pomp en de filters voor het regenwater bevindt. Een deur leidt van hier naar een atelier, van waaruit je de fietsenberging bereikt en naar een volgende bergruimte die langs de andere kant van de trap uitkomt.
De oprit leidt tot de automatisch bediende, sectionale poort van de garage, die 2 opeenvolgende staanplaatsen biedt. Achteraan in de garage leidt een doorgang rechts tot de trap naar de keuken. Hier worden ook de nutsvoorzieningen ingeleid en bevinden zich de omvormers van de zonnepanelen en een extra wastafel (regenwater). Een deur rechts in de garage leidt naar de fietsenberging, die een hoger geplaatst, enkel raam heeft en een extra wastafel (regenwater) biedt. De vloer op de kelderverdieping is betegeld.
Oprit, aangelegde tuin, terras, tuinberging en serre
De aangelegde oprit rechts van de woning leidt achteraan tot de sectionale poort van de garage op de kelderverdieping. Van de oprit leidt een pad naar de voordeur en vervolgens tot de houten omheining links van de woning. Het terras is deels overdekt met een houten carport en van het terras leidt een pad naar de tuin. De voortuin is een siertuin en de mooie tuin achteraan de woning is aangelegd met een grasperk met her en der bomen. In de tuin bevinden zich een serre en een tuinberging.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in deels hout, deels in PVC met dubbele beglazing. Veranda in aluminium.
- Elektrisch bediende rolluiken op het gelijkvloers, manuele rolluiken op de verdieping
- Alarmsysteem
- CV op aardgas, radiatoren met thermostatische kranen
- Zonnepanelen en zonneboiler
- rookmelders op alle nodige plaatsen
Conclusie:
Deze instapklare woning in open bebouwing biedt aangename, heldere en open leefruimtes, 4 slaapkamers en een volwaardige kelderverdieping met inpandige garage. Zowel de voortuin als de ruime tuin achteraan de woning zijn volledig aangelegd. De woning bevindt zich in een rustige straat in Nieuwrode, een deelgemeente van Holsbeek, en heeft een goede bereikbaarheid. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Aarschot bevindt zich op 5 km en de aansluiting met de A2/E314 op een 2-tal km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1989
Grond oppervlakte
2414 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
SC3-DF-S3AA9
EPC Waarde
139 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2826710

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com