immo Kaart

, 2250 Olen

Huis in Olen
266 m² wonen
844 m² perceel
4 slaapkamers
€579.000

Instapklare en energiezuinige woning met groot bijgebouw en zwembad op 844m².
Locatie: rustig gelegen te Sint-Jozef-Olen met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten (Herentals, Geel, Lichtaart, ...) vlot bereikbaar.
Indeling: inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, 3 slaapkamers (met mogelijkheid tot extra slaapkamer(s)), dressing, garage, tuin, zwembad en bijgebouw.
Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal en krijgt toegang tot de verschillende ruimtes. De leefruimte geniet van natuurlijk lichtinval door de grote glaspartijen en is voorzien van een gas haard die gezellige warmte biedt. De keuken werd vernieuwd en is volledig uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, koffiezetapparaat, oven, microgolf, vaatwasser, koelkast en diepvries. Zowel de leefruimte als de keuken staan in verbinding met de tuin. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en een dubbele lavabo in het meubel. Voorts vindt u op de gelijkvloers een slaapkamer, een dressing, die mogelijks als slaapkamer kan worden gebruik, een berging/wasplaats en een inpandige garage met automatische poort. Via de vaste trap bereikt u de zolder, waar nog twee extra zeer slaapkamers werden ingericht. De tuin werd volledig aangelegd en is voorzien van een bijgebouw met automatische poort (100m²) en een ingebouwd zwembad (8m x 4m).
Extra: - EPC: 184 kWh/(m² jaar)- Renovaties: keuken (2013), dressing, 22 zonnepanelen (2017), zwembad (2018), verwarmingsketel (2020)- Alternatieve energie- Airco - Zwembad: automatisch filtersysteem, automatisch zeil, warmtepomp, buitendouche

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 579.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Grond oppervlakte
844 m2
Bewoonbare oppervlakte
266 m2
Referentie
UA10--DWM028
Makelaar Code
108758
EPC Waarde
184 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€579.000 / Heylen Vastgoed

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 2250 Olen.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com