immo Kaart

, 9860 Oosterzele

Huis in Oosterzele
130.000 m² perceel
Prijs op aanvraag

Deze eigendom is centraal gelegen tussen Gent en Brussel en heeft een vlotte verbinding naar de E40. De eigendom is zeer rustig gelegen en bevindt zich in een groene omgeving. Door zijn goede ligging en zijn grote oppervlakte zijn er veel mogelijkheden.

De eigendom bestaat uit een hippisch complex, dat mooi ingeplant is op een rechthoekig perceel en de gebouwen zijn opgesteld rond een centraal binnenplein. Het hippisch complex omvat een ruim casco-appartement, 4 verblijven voor grooms en een kleiner, instapklaar appartement zodat er voldoende mogelijkheden zijn om de eigenaars en eventueel personeel op het domein te huisvesten.

Deze landeigendom bevat de nodige accommodatie voor het fokken, opleiden en trainen van paarden en is opgedeeld in verschillende stalgebouwen. Een eerste stallencomplex omvat 14 ruime binnenboxen, een tweede omvat 16 ruime binnenboxen en een derde omvat nog eens 6 ruime boxen. De stalgebouwen met 14 en 16 binnenboxen zijn ook voorzien van de nodige wasplaatsen en zadelkamer. Beide wasplaatsen zijn voorzien van een solarium. Dus er zijn 2 solariums.
Voor de opfok van jonge paarden zijn er ook nog 6 grote loopboxen met winterpaddock. Onder hetzelfde dak bevindt zich ook een binnenpiste 20 m x 30 m. Op de eigendom is ook een buitenpiste aanwezig van 35 m x 65 m met verlichting en professionele bodem.

Verder bevinden zich op de eigendom nog 7 binnenboxen en 1 loopbox onder een afdak achteraan, een stapmolen voor 6 paarden met een diameter van 18 m onder een groot afdak, alsook een galoppiste met een lengte van ruim 1 km completeert dit geheel.

De diverse stallencomplexen worden via een opslagloods voor hooi en stro met elkaar verbonden zodat er zeer economisch gewerkt kan worden.

Er is een milieuvergunning voor het houden van 75 paarden.

Verder zijn er voldoende omheinde weiden aanwezig gezien de totale oppervlakte circa 13 Ha bedraagt. De weiden bevinden zich allemaal rond de gebouwen in een mooi rechthoekig perceel.

Unieke kans op paardeneigendom met veel grond!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
130.000 m2
Referentie
4139720190627151531
Makelaar Code
IF-1195
EPC Waarde
1348 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20190614-0002131693-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 9860 Oosterzele.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com