Home Huis 3660 Opglabbeek
Weg naar Zwartberg 229



immo Kaart

Weg naar Zwartberg 229, 3660 Opglabbeek

Huis in Opglabbeek
346 m² wonen
1614 m² perceel
4 slaapkamers
€449.000

Weg naar Zwartberg 229 - 3660 Opglabbeek - ++Bekijkt u deze woning via een aanverwante website, ga dan naar www.machon.be en klik op grondplan voor meer foto’s, afmetingen en plannen.+++

In Oudsbergen, voorheen gekend als Opglabbeek vinden we deze riante villa gelegen op een mooi hoekperceel van ruim 16 aren met zeer centrale ligging en op een commerciële toplocatie. Dankzij haar centrale ligging zijn het centrum van zowel Opglabbeek, As en Genk vlot bereikbaar. Ook de E314 bevindt zich op slechts enkele minuten rijden. Doch ook voor de natuurliefhebbers zijn de omliggende bossen, wandel- en fietsroutes een grote troef.

De woning werd de afgelopen jaren gerenoveerd. Zo werd de elektriciteit vernieuwd en werd de woning volledig voorzien van pvc ramen met dubbele beglazing.

We betreden de woning via de indrukwekkende hal, dewelke een open houten trap (gezandstraald) heeft naar de verdieping. De ruime woonkamer straalt een grote gezelligheid uit door de volle eiken houten vloer, de inbouwhaard en de ramen welke toegang geven tot het terras. De landelijke keuken met graniet werkblad is voorzien van alle toestellen zoals een keramische kookplaat, ronde spoeltafel, oven, vaatwasser, koelkast en diepvriezer. De keuken geeft veel lichtinval door de grote schuiframen welke tevens uitkomen op het terras.

Grenzend aan de keuken komen we terecht in de achterinkom met inbouwkasten, ruime wasberging, apart toilet met wastafel en de aparte verandaruimte met grote schuiframen naar het terras en de tuin. Deze veranda kan u tevens omtoveren tot een praktijk- of kantoorruimte.

Verder omvat het gelijkvloers een doucheruimte en een slaapkamer (of te gebruiken als bureel of hobbykamer).

De verdieping is voorzien van een riante overloop met vaste kastenwanden en houten vloeren.
De verdieping bestaat verder uit een masterbedroom met aparte dressing (inbouwkasten in kersenhout), een zeer ruime badkamer met toilet, dubbel wasmeubel, jaccuzibad, hoekdouche met verlichting en muziekinstallatie.
De twee overige slaapkamers op de verdieping zijn beiden voorzien van een wasmeubel en eentje is voorzien van een vaste kastenwand. Nog een extra berging dewelke kan gebruikt worden als strijk- of zonnebankruimte.

De tuin is volledig aangelegd en vooral zeer onderhoudsvriendelijk, voorzien van een ruim terras en gazon. De dubbele garage is voorzien van twee aparte sectionale poorten voor het plaatsen vanwagens. De tuin is volledig omheind en voorzien van een sectionale toegangspoort.

Kortom, deze riante villa is instapklaar, voorzien van een hoge afwerkingsgraad met kwaliteitsvolle materialen en geniet van een residentiële en centrale ligging. Hier bestaat dus echter de mogelijkheid om commerciële activiteiten uit te oefenen.

Wenst u deze mooie villa zelf eens te bekijken of wenst u meer informatie, twijfel dan niet en neem snel contact op via 089/71 82 82 of via info@machon.be.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1614 m2
Bewoonbare oppervlakte
346 m2
Referentie
9864720190429094643
EPC Waarde
455 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com