Home Huis 3212 Pellenberg
Diestsesteenweg 2-C



immo Kaart

Diestsesteenweg 2-C, 3212 Pellenberg

Huis in Pellenberg
87 m² wonen
648 m² perceel
2 slaapkamers
€259.000

Diestsesteenweg 2-C - 3212 Pellenberg - Omschrijving: dit appartement bevindt zich in Pellenberg, een deelgemeente van Lubbeek. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een mooie zit- en eetkamer met aansluitend een keuken en een terras, 2 slaapkamers en een badkamer. In de kelder zijn er een staanplaats en een berging die bij het appartement horen.
Omvattende:
Appartement: inkomhal en nachthal, zit- en eetkamer, terras, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toiletruimte
Op de kelderverdieping: staanplaats voor 1 wagen en berging
Ligging: het appartementsgebouw bevindt zich langs de N2 (Leuven/Diest) en biedt vele faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Leuven en de aansluiting met de ring rond Leuven bevinden zich op 5km.
Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar.
INDELING
Inkomhal en nachthal: via de gedeelde inkomhal bereikt men de voordeur van dit appartement op de eerste verdieping. De inkomhal leidt naar de toiletruimte, de eerste slaapkamer en de zit- en eetkamer. De nachthal loopt verder tot de tweede slaapkamer en de badkamer. De vloer in de inkomhal is bekleed met beige keramische tegels.
Zit- en eetkamer: de ruime zit- en eetkamer biedt een groot schuifraam dat uitgeeft op het terras en 2 hoge ramen die uitgeven aan de zijkant van het gebouw. Van de zit- en eetkamer leidt een deur naar de keuken. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met dezelfde beige tegel als in de inkomhal. Het terras is bekleed met grote terrastegels.
Keuken: de keuken is ingericht met een dubbele wastafel met druipvlak, een elektrisch kookvuur met dampkap bovenaan en oven onderaan, een ingebouwde koelkast en verder praktische bergkasten en -lades boven en onder het aanrecht. In een van de keukenkasten bevindt zich de boiler. Een enkel raam boven het aanrecht zorgt hier voor aangenaam daglicht en de muur boven het aanrecht is bekleed met kleine, beige tegels. De vloer in de keuken is bekleed dezelfde tegel als in de inkomhal.
Slaapkamer 1: een deur links in de inkomhal leidt tot een eerste kamer, die is uitgerust met een enkel raam dat uitgeeft op het terras achteraan het appartement. De vloer is bekleed met vinyl.
Slaapkamer 2: de slaapkamer aan het einde van de nachthal heeft een enkele, hoge raampartij die uitgeeft aan straatkant. De vloer in de slaapkamer is bekleed met vinyl.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met twee lavabo’s met spiegel bovenaan en een ligbad. Hier bevinden zich de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Het enkele raam in de badkamer geeft uit aan straatkant. De vloer in de badkamer is bekleed met een witgrijze keramische tegel en de wanden zijn bekleed met een geassorteerde tegel met motief.
Toiletruimte: de eerste deur links in de inkomhal leidt naar de toiletruimte, die voorzien is van een toilet en een lavabo. De vloer is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.
Kelderverdieping
Staanplaats en berging: op de kelderverdieping zijn er een staanplaats en een berging die bij het appartement horen.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Verwarming op elektriciteit
- Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing
- Extra buitenstaanplaats voorzien
Conclusie:
Dit appartement op de eerste verdieping biedt een mooie zit- en eetkamer met aansluitend een keuken en een terras, 2 slaapkamers en een badkamer. In de kelder zijn er een staanplaats en een berging die bij het appartement horen. Het appartementsgebouw bevindt zich in Lubbeek en biedt vele faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Leuven en de aansluiting met de ring rond Leuven bevinden zich op 5km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1993
Grond oppervlakte
648 m2
Bewoonbare oppervlakte
87 m2
Referentie
YCXLONN5G48Z
EPC Waarde
321 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
2836458
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Oct 2023
€259.000 / Itimmo
27 Mar 2023
€279.000 / Itimmo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com