immo Kaart

, 3910 Pelt

Huis in Pelt
15707 m² wonen
1198 m² perceel
3 slaapkamers
€359.000

Ligging:
De bestemming van deze woning ligt in agrarisch gebied, waardoor deze te midden van weilanden ligt. Wie dus graag geniet van rust en groen zonder in te boeten aan bereikbaarheid, is hier aan het juiste adres.
Deze woning is gelegen in de gemeente Pelt. Met zijn centrale ligging is deze gemeente voornamelijk te bereiken via de Noord-Zuidverbinding. Door de verschillende natuurgebieden heeft Pelt een uitgesproken groen karakter. Buurgemeenten zijn de klok rond: Hamont-Achel, Bocholt, Peer, Hechtel-Eksel en Lommel. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar. In het noorden van de gemeente heeft Pelt een natuurlijke grens met Nederland.
Indeling:
De woning omvat een inkomhal, een woonkamer met eetgedeelte, een goed uitgeruste keuken, een badkamer, 3 ruime slaapkamers, een gastentoilet, een inpandige garage, een carport, een tuinhuis en een prachtig zuidgerichte tuin.
Beschrijving:
We nemen je mee doorheen deze charmante woning en starten bij binnenkomst in de inkomhal. Vanuit de inkomhal hebben we toegang tot de leefruimte en de nachthal.
De leefruimte, een open en lichte ruimte, leent zich perfect voor ontspanning en gezelligheid, verdeeld in een woonkamer en eetgedeelte. Buiten de algemene verwarming is er een houtskachel die zorgt voor de nodige sfeer en gezelligheid. Anderzijds is in deze ruimte ook een airco unit geplaatst om aan alle noden te kunnen voldoen. De grote ramen zorgen voor een naadloze verbinding met de zonnige tuin die uitzicht heeft op agrarisch gebied. Bovendien beschikt de woning over screens, waardoor de temperatuur kan worden aangepast aan verschillende weersomstandigheden.
De eetgedeelte geeft toegang tot de volledig uitgeruste keuken, die ook profiteert van veel natuurlijk licht. De keuken geniet van alle comfort en biedt momenteel ruimte aan een extra eettafel en stoelen. Er is genoeg ruimte voor eventuele uitbreidingen.
Via de tussenhal, grenzend aan de keuken, bereiken we de kelder en de garage, beide voorzien van voldoende opslagruimte. In de garage, bereikbaar vanuit de hal of via de sectionale poort, kan je naast het plaatsen van je wagen ook werkmateriaal opslaan.
Als we naar links waren gegaan bij binnenkomst in de inkomhal, zouden we de nachthal bereiken. De nachthal leidt naar drie comfortabele slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer. De slaapkamers liggen grotendeels aan de noordkant van de woning garanderen rust en kalmte. Iedere kamer is ook voorzien van een groot raam met bijhorend een rolluik en vliegenraam. Bovendien zijn alle kamers ruim zodat ze ook voor andere doeleinden gebruikt zouden kunnen worden. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, bad en douche.
De tuin biedt een panoramisch uitzicht op het omliggende agrarische landschap, waar regelmatig grazende paarden te bewonderen zijn. Een deel van de tuin is momenteel aangelegd als moestuin met kippenren en een bijhorend tuinhuis. Aan de wederzijde van het perceel vind je nog een tuingebouw en een carport. Doorheen de tuin is er ook nachtverlichting geïnstalleerd. Het echte pluspunt is dat de tuin zuid georiënteerd is. De achterliggende gronden liggen ook in agrarisch gebied, er mogen geen nieuwe woonconstructies op gebouwd worden. Je geniet dus van een zonovergoten open zicht.
De woning en tuin zijn prachtig onderhouden waardoor deze makkelijk is om te vormen naar jouw persoonlijke smaak. Ben jij op zoek naar een vredige woonsfeer te midden van groen, zonder in te boeten aan bereikbaarheid? Dan is deze woning absoluut een bezichtiging waard.
Bijzonderheden:
- Zonnepanelen
- Ruime, zuidgerichte tuin met aanhorigheden
- Alles op de gelijkvloerse verdieping
- Vergund woonhuis is agrarisch gebied

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
1198 m2
Bewoonbare oppervlakte
15707 m2
Referentie
L7-WNGKRSMW8
Makelaar Code
135561
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€359.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com