immo Kaart

, 3910 Pelt

Huis in Pelt
26053 m² wonen
752 m² perceel
3 slaapkamers
€379.000

Ligging:
Deze woning bevindt zich op steenworp afstand van het centrum van Neerpelt toch gelegen in een rustige woonwijk. De weg rondom het huis wordt hoofdzakelijk gebruikt door bewoners, wat resulteert in een rustige omgeving vrij van verkeersdrukte.
Algemeen ligt de gemeente centraal in de regio en is voornamelijk te bereiken via de Noord-Zuidverbinding. Met diverse natuurgebieden omringd heeft Pelt een uitgesproken groen karakter. Buurt gemeenten zijn de klok rond: Hamont-Achel, Bocholt, Peer, Hechtel-Eksel en Lommel. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar. In het noorden van de gemeente heeft Pelt een natuurlijke grens met Nederland.
Beschrijving:
Gelijkvloers:
De woning betreden kan via de karaktervolle inkomhal. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een recent gerenoveerde badkamer met wastafel, inloopdouche en hangtoilet.
Achter de badkamer vind je een ruime slaapkamer met een oppervlakte van ongeveer 18 vierkante meter die uitkijkt op de tuin.
Aan de andere kant van de inkomhal bevindt zich de woonkamer met een oppervlakte van meer dan 40 vierkante meter. Een pelletkachel en een houtkachel zorgen voor warmte en sfeer in de woonkamer. Grote ramen creëren een naadloze verbinding met de rustige en groene omgeving. Via het schuifdeur in de woonkamer kom je in een zonovergoten veranda, momenteel uitkijkend op de kippenren aan de voorzijde van de woning. Zowel de woonkamer als de veranda geven toegang tot de keuken, die ook gerenoveerd is waardoor deze nu van alle comfort geniet. Aansluitend bevinden zich de eetruimte en de speelkamer, steeds voorzien van veel lichtinval.
Omdat de woning nu ook dienst doet als kinderdagverblijf heeft een deel van de eetruimte functie als speelkamer. Aangrenzend aan deze speelkamer is er ook een lavabo, hangtoilet en slaapruimte voor de kinderen van het dagverblijf voorzien.
Eerste verdieping:
De trap leidt naar de nachthal op de bovenverdieping. De eerste slaapkamer die we op deze verdieping tegenkomen heeft een oppervlakte van meer dan 27 vierkante meter. De kamer betreft eveneens een bureauruimte en een inloopkast.
Deze verdieping beschikt wederom over een gerenoveerde badkamer met wastafel, inloopdouche, bad en hangtoilet. In deze ruimte is ook meteen ruimte voor wasmachine en droogkast.
De tweede slaapkamer van deze verdieping is wederom ruim met een oppervlakte van ongeveer 19 vierkante meter en heeft uitzicht op de prachtige tuin.
Omdat deze verdieping rechtstreeks onder het dak ligt wordt de overige ruimte, onder de natuurlijk schuine wanden van de woning, gebruikt als stockageplaats.
Kelder:
De kelder bereik je via de trap op het gelijkvloers. De grote kelder geeft voldoende ruimte voor opslag- en werkruimte. Ook van buitenaf kan je de kelder betreden. Langs beide kanten is er een kruipkelder te vinden.
Tuin:
De gehele woning geniet van grote ramen die telkens zicht geven op de voor- en achtertuin. De tuin is helemaal opnieuw aangelegd en biedt een aantal extra's die wel écht de moeite zijn.
Zo vind je onder de romantische pergola een jacuzzi op het betegelde terras. Ook het charmante poolhouse geeft een toegevoegde waarde aan deze prachtige tuin. Verschillende zitplekken in de achtertuin nodigen uit om te genieten van de natuur. Bovendien beschikt de tuin over een tuinhuis en achteraan een carport.
Kortom, wie graag thuis geniet van alle comfort, ruimte en rust komt best eens een kijkje nemen naar deze charmante woning.
Bijzonderheden:
- Zonnepanelen
- Veranda, pergola met jacuzzi en poolhouse
- 3 volwaardige slaapkamers met groot oppervlakte
- Zonovergoten tuin met aanhorigheden.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
752 m2
Bewoonbare oppervlakte
26053 m2
Referentie
ML783SE-6T48
Makelaar Code
126333
EPC Waarde
284 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€379.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com