Home Huis 2870 Puurs-Sint-Amands
Provincielaan 50



immo Kaart

Provincielaan 50, 2870 Puurs-Sint-Amands

Huis in Puurs-Sint-Amands
215 m² wonen
5 slaapkamers
€685.000

Provincielaan 50 - 2870 Puurs-Sint-Amands - Deze vrijstaande woning bevindt zich op een perceel van 572 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 215 m². Daarbij komt nog opbergzolder (60 m²) en een stenen tuinhuis (35 m²) als bergruimte. De woning werd recent volledig gerenoveerd om te voldoen aan hedendaags comfort. Met als resultaat een gunstig EPC, conforme elektriciteit en een interieur dat getransformeerd werd tot een tijdloos geheel waar u zonder zorgen kan intrekken.

Via de hal betreedt u de woonkamer met plaats voor een zithoek en grote eettafel. De woonkamer loopt door naar een aparte eethoek en keuken. In de hal werd een praktische ingemaakte kast voorzien. De benedenverdieping beschikt tevens over een gastentoilet en inpandige garage. Op de eerste verdieping vindt u de vernieuwde badkamer. De woning beschikt over 4 slaapkamers. De master bedroom kan verdeeld worden in een 4e en 5e slaapkamer. Een extra kamer kan u omtoveren tot een tweede badkamer (de leidingen zijn voorzien), een dressing of een bureauruimte.

De omheinde zuidwest gerichte tuin beschikt over een ruim terras dat doorloopt in verharding rondom het huis en tuinhuis. Voor de woning zijn er 2 parkeerplaatsen en ook naast de woning zijn er parkeermogelijkheden. Het huis bevindt zich op een rustige locatie met een centrale ligging en een vlotte verbinding naar o.a. Antwerpen, Mechelen, Brussel en Sint-Niklaas.

Benieuwd om meer te ontdekken? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 0471 58 59 25 of via robin.puurs@hotmail.com

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 685.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
215 m2
Referentie
F26N8LWJ860V
EPC Waarde
267 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€685.000 / Particulier
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com