immo Kaart

, 1430 Rebecq

Huis in Rebecq
362 m² wonen
34.447 m² perceel
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Deze prachtige eigendom is gelegen te Rebecq,gemeente in de provincie Waals-Brabant en niet ver van onze hoofdstad Brussel. Het is goed gelegen en makkelijk bereikbaar via E429, afrit 24 Quenast.Aan deze afrit bevindt zich ook het gekende hippisch complex van Wisbecq.
De eigendom wordt verkocht op een perceel van 3,4 Ha, waardoor men veel ruimte en privacy heeft.

De complete eigendom bestaat uit een statige herenwoning met 5 slaapkamers (extra mogelijk), een binnenplein met rondom historische gebouwen waar 30 stallingen in ondergebracht zijn en voldoende opslag aanwezig is, 2 studio's voor grooms en/of ruiters, een stapmolen voor 8 paarden, een grote buitenpiste (75m x 70m) en verschillende weides.

De imposante woning is te betreden via de voor- of achterinkom die met elkaar verbonden zijn via een centrale gang. Deze geeft toegang naar alle vertrekken op het gelijkvloers. Vooraan de eigendom bevindt zich links een bureauruimte en rechts de eetkamer. Achteraan, met zicht op het binnenplein en de stallen, zijn de keuken en zitkamer ondergebracht. De grote ruimtes met veel lichtinval en hoge plafonds reflecteren een oude charme zoals U deze zelden vindt . Op het gelijkvloers vindt men naast de trap ook de toegang tot de kelder en een gastentoilet. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers waarvan 2 beschikken over ingebouwde kasten. De mogelijkheid bestaat erin om een 4de slaapkamer bij te creëren. Er is ook een badkamer met douche, lavabo en toilet voorzien.Ook op dit verdiep beschikken alle vertrekken over hoge plafonds. Op de 2de verdieping zijn nog 2 slaapkamers ondergebracht samen met een sanitaire cel.

Vanuit het binnenplein hebben we toegang tot alle gebouwen en stallingen. Het stalgebouw links naast de woning heeft op de begane grond plaats voor 4 boxen en doet ook dienst als opslag. Er zijn 2 studio's voor groomsen op de eerste verdieping is een ruim appartement voor een ruiter voorzien met 2 slaapkamers. Verder bereiken we vanop het binnenplein een grote imposante graanschuur (11m x 17m), waar 11boxen in ondergebracht zijn. Naastgelegen zijn er 2 grote boxen (7,5 m x 4m) die uitkijken op het binnenplein en 3 boxen in een apart gebouw. De stal, die zich achter de woning bevindt, heeft een rij met 10 ruime boxen en een zadelkamer. Deze heeft rechtstreekse toegang naar de achterliggende stapmolen en weides. De stapmolen is voorzien voor 8 paarden. De buitenpiste is 75 m x 70 m groot en is volledig omheind. Een vrijspringpiste is achteraan de eigendom gelegen. De weides rond de eigendom zijn allemaal omheind.

Deze prachtige eigendom, die wat love and care nodig heeft, kan tot een echt hippische pareltje omgevormd worden, met een charmant en ruim landhuis voor het gezin en alle benodigdheden voor de (semi-)professionele ruiter, of kan ook in de smaak vallen bijiemand die in alle rust en privacy van de prachtige omgeving wenst te genieten in deze historische herenboerderij.

Historische herenhoeve met veel mogelijkheden!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
34.447 m2
Bewoonbare oppervlakte
362 m2
Referentie
3187320190627152652
Makelaar Code
IF-2564
EPC Waarde
412 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20170917007665
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com