immo Kaart

, 3792 Sint-Pieters-Voeren

Huis in Sint-Pieters-Voeren
4 slaapkamers
€895.000

Dit prachtige en unieke pand uit 1732,gelegen in Sint Pieters Voeren, het mooiste dorpje van de VOERSTREEKomvat een ruim woonhuis met2 grote woonkamers, een royale woonkeuken, 4 slaapkamers elk met eigen badkamer,1 apart gelegen vergund vakantiehuis (4 sterren) , 1 tuincottage (eventueel 2de vakantiehuis), een vijver, een prachtige onderhoudsvriendelijke tuin, paardenstallen met buitenpiste en omheinde weiden. De totale oppervlakte is 2,5 ha.

Deze comfortabele, met zorg en onder architectuur gerenoveerde woonst straalt charme en karakter uit door het behoud van alle authentieke elementen van de oorspronkelijke hoeve.Het pand ligt aan het dorpspleintje met uitzicht op het kasteel “De Commanderie” en het eeuwenoude dorpskerkje. Aan de achterkant zit je midden in de natuur. Een zeer sfeervolle woonomgeving voor mensen die van het buitenleven houden in al zijn aspecten. Door zijn ruime afmetingen en grondoppervlak is dit pand perfect geschikt voor multifunctioneel gebruik. (zeer ruime gezinswoning, mensen met paarden, B&B , horeca etc.)
De benedenverdieping van de woning omvat een ruime sfeervolle en lichte woonkamer met een houtkachel voor de knusse momenten, grenzend aan eenopen ruime woonkeuken. In deze woonkamer geeft een luik toegang naar een oude gewelfde kelder. Iets voor de echte wijnliefhebber!
Een tweede grote, zonnige woonkamer met openslaande deuren naar een terras op het zuiden, kan genieten van een prachtig uitzicht op het kasteel.
De eerste verdieping heeft momenteel een gastenkamer met eigen badkamer (douche , toilet en wastafel). Rechts van de badkamer is er een kleine dressing /inloopkast.
Op deze verdieping liggen ook de afgescheiden privévertrekken horend bij de grote masterbedroom; een badkamer met aparte douche en ligbad, 2 wastafels met grote spiegelkasten, een toilet en bidet. Verder zijn er nog een inloop dressing en een strijkkamer met grote wandkasten.
De 2de verdieping heeft een zeer ruime gastenkamer, de voormalige hooizolder, met zithoek en een aparte badkamer met ligbad, wastafel, toilet en bidet.
Op de bovenste verdieping is er een extra logeerkamer met eigen badkamer (douche, toilet, wastafel) en een grote sauna. Op deze verdieping is er ook een zeer royale werkruimte en een afgesloten opbergruimte.
Buiten is er een sfeervolle, met keien bestrate patio met gezellige zithoekjes voor ieder moment van het jaar (verwarmd). Hier is de ingang naar een ruime berging voor fietsen, materialen etc. en de aparte ingang van het sfeervolle en romantische vakantiehuisje.
Via een “hol weggetje” loop je naar boven naar de prachtige tuin waar een vijver ligt met een kleine moestuin en fruitbomen. “De “Cottage” is een sfeervol romantisch huisje met een super uitzicht op het weidse landschap. Dit huisje is volledig gebouwd met ecologische bouwmaterialen in de oud Limburgse vakwerkstijl en is voorzien van alle comfort.
Het gebouw voor de paardenstalling (4 boxen) is een lust voor het oog. Hier eveneens de oude vakwerkstijl die van deze stallen een bijzonder geheel maakt. Boven de boxen bevindt zich een hooizolder en opslag. Aangrenzend ligt een buitenpiste en er is een rechtstreekse toegang tot de weides.

Voor meer informatie en foto's kan u de website : http://vakantieinvoeren.be/ bezoeken van de voormalige B&B DE KRAANVOGEL

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 895.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
4513720190807165132
Makelaar Code
IF-2769
EPC Waarde
356 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
2154025
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com