Home Huis 1740 Ternat
Muilemlaan 79



immo Kaart

Muilemlaan 79, 1740 Ternat

Huis in Ternat
155 m² wonen
3 slaapkamers
€380.000

Muilemlaan 79 - 1740 Ternat - Prachtige Villa te Koop: Genesteld in de Natuur, Ruime Tuin en Rustige Ligging! Energiezuinige woning!
Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en omarm de rust en sereniteit van deze schitterende villa, gelegen te midden van weelderig groen. Met een royale tuin van +/- 20 are, biedt deze woning een unieke kans op harmonieus wonen.
Bouw in houtskelet, waarbij duurzaamheid en comfort hand in hand gaan.Verwarmde vloeren die zorgen voor een gezellige warmte, ongeacht het seizoen. Een ruime garage en kelder voor al uw opslag- en parkeerbehoeften. Een prachtige veranda waar u kunt ontspannen en genieten van het groen om u heen. Drie comfortabele slaapkamers. Een open keuken, perfect voor culinaire avonturen en gezellige diners en bijkeuken. 2 aparte toiletten. Badkamer. Een gloednieuwe Junker voor continu warm water, voor uw ultieme comfort. Een sfeervolle open haard, ideaal voor knusse avonden en het creëren van onvergetelijke momenten. Deze villa is een oase van rust, perfect voor gezinnen die dromen van een leven weg van de drukte, maar toch alle voorzieningen binnen handbereik willen hebben. Met de mogelijkheid om alles per fiets te bereiken en met minimaal verkeer in de straat, biedt deze locatie het beste van beide werelden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is uw kans om het perfecte toevluchtsoord te vinden, waar u elke dag kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 380.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
BQU5A5EWSLP3
Makelaar Code
463-5084
Prijs Geschiedenis
05 Mar 2024
€380.000 / C21 A.T.G.
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com