immo Kaart

, 3384 Tienen

Huis in Tienen
135 m² wonen
802 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Omschrijving: deze woning in open bebouwing bevindt zich in een fijne woonwijk aan de rand van de stad Tienen. De woning biedt aangename leefruimtes, 2 of 3 slaapkamers en een volwaardige kelderverdieping met garage. Achteraan de woning is er een aangelegde tuin met grasperk en tuinhuis.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, keuken, veranda, toiletruimte, nachthal, 2/3 slaapkamers, badkamer
Zolderverdieping: bergzolder
Kelderverdieping: garage en verschillende kelderruimtes
Oprit en tuin: oprit, tuin met tuinhuis
Ligging: de woning bevindt zich in een fijne woonwijk aan de rand van de stad en biedt alle faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij en ook het station van Tienen is op wandelafstand (1 km). De aansluiting met de E40 (Leuven/Brussel – Luik) bevindt zich op een 6,5-tal km.
Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: via de voordeur bereikt men de inkomhal, waar 2 enkele raampartijen en de doorzichtige glaspartijen in en naast de voordeur voor aangenaam daglicht zorgen. Rechtdoor leidt de inkomhal naar de zit- en eetkamer, links leidt naar vestiairenis en de nachthal. De vloer in de inkomhal is bekleed met een rechthoekige, beigebruine keramische tegel.
Zit- en eetkamer: een deur rechtdoor in de inkomhal leidt eerst naar de zitkamer, die 2 dubbele raampartijen biedt. Links langs de wand bevindt zich een gemetste sierschouw met inbouwcassette (hout). Een open doorgang gaat van de zitkamer naar de eetkamer, waar 3 dubbele raampartijen voor veel daglicht zorgen. Van de eetkamer leidt een deur naar de keuken. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met dezelfde beigebruine tegel als in de inkomhal.
Keuken: de ingerichte keuken biedt een dubbele wastafel met druipvlak, een vitrokeramische kookplaat met dampkap en opberglades en -kasten boven en onder het aanrecht. Een dubbel raam zorgt hier voor het nodige daglicht. Van de keuken leidt een deur met glaspartij naar de veranda en een deur naar de nachthal. De vloer in de keuken is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en zit- en eetkamer.
Veranda: een deur in de keuken leidt naar de ruime veranda achteraan de woning, die uitkijkt op de tuin. Het dubbele schuifraam rechts in de veranda geeft uit op de oprit. De vloer in de veranda is bekleed met een beige tegel.
Nachthal: links in de inkomhal leidt naar de nachthal, die toegang geeft tot de slaapkamers, de badkamer, de keuken en tot de trap naar de kelder. Hier bevindt zich ook het trapluik naar de zolder.
Toiletruimte: een eerste deur in de nachthal leidt naar de toiletruimte, uitgerust met toilet en lavabo. De vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.
2/3 slaapkamers: de eerste kamer links in de nachthal is een heel ruime kamer met 2 dubbele raampartijen en ook 2 deuren. Indien gewenst kan deze perfect tot 2 kamers ingericht worden. Ook de andere kamer heeft aangename afmetingen en beschikt over een dubbele raampartij. De vloer in de slaapkamers is bekleed met dezelfde beigebruine tegel als elders.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel met opbergkasten onderaan en spiegelkasten bovenaan en een ligbad met douchewand. Een hoger geplaatst horizontaal raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer en ook de wanden zijn bekleed met een beige, rechthoekige keramische tegel.
Zolderverdieping
Een trapluik in de nachthal leidt tot de zolderverdieping, die dient als bergzolder.
Kelderverdieping met garage
De oprit leidt rechts van de woning tot aan de houten garagepoort op de kelderverdieping, die is opgedeeld in verschillende compartimenten. De nutsvoorzieningen komen hier toe en er is plaats voor de waterontharder, de CV-ketel (aardgas) en een extra wastafel. Van de kelder leidt een trap naar de nachthal op het gelijkvloers. De vloer in de garage is betegeld.
Oprit, omheinde tuin met zonneterras en tuinhuis
De oprit rechts van de woning leidt via een poort tot aan de garagepoort achteraan de woning. Vervolgens strekt een grasperk zich tot achteraan in de tuin, waar zich ook het tuinhuis bevindt. De tuin is afgeschermd met hagen en diverse aanplantingen, zowel voor- als achteraan de woning.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing en rolluiken
- CV op aardgas
Conclusie:
Deze woning in open bebouwing biedt aangename leefruimtes, 2 of 3 slaapkamers en een volwaardige kelderverdieping met garage. Achteraan de woning is er een aangelegde tuin met grasperk en tuinhuis. De woning bevindt zich in een fijne woonwijk aan de rand van de stad en biedt alle faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij en ook het station van Tienen is op wandelafstand (1 km). De aansluiting met de E40 (Leuven/Brussel – Luik) bevindt zich op een 6,5-tal km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.132
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1981
Grond oppervlakte
802 m2
Bewoonbare oppervlakte
135 m2
Referentie
8BGY-CNSIQFT
EPC Waarde
462 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
2893912
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com