Home Te Koop Huis 8640 Westvleteren
Westvleterenstraat 47



immo Kaart

Westvleterenstraat 47 B-8640 Westvleteren

Huis Te Koop in Westvleteren
854 m² wonen
4 slaapkamers

Westvleterenstraat 47 - 8640 Westvleteren - Kom deze eigendom bezichtigen op donderdag 2 mei tussen 17u en 18u en ontdek misschien wel je droomwoning! Kan je niet komen naar de kijkdag? Contacteer ons gerust om een ander moment af te spreken.

Villa te koop in Vleteren met ruim bijgebouw op een perceel van 1.060m². Deze villa met bouwjaar 2005 is gelegen in de dorpskern van Westvleteren en geniet een vlotte verbinding met Ieper, Poperinge en Veurne.
Dit huis te koop is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar een instapklare woning met veel mogelijkheden. De woning en het ruime bijgebouw verkeren verder in uitstekende staat. De woning, gebouwd in 2005 is volledig gelijkvloers ingericht. De eerste verdieping is vervolgens voorzien van een instapklaar appartement, uitermate geschikt voor iemand die denkt aan kangoeroe wonen. Deze eigendom heeft verder geen renovatieverplichting en heeft een erg gunstig EPC (label B)

INDELING
Gelijkvloerse woning: ruime inkomhal met toilet - leefruimte met gezellige design houtkachel, salon en lichtrijke eetplaats - geïnstalleerde keuken met ontbijthoek en verbinding tot buitenterras - ruime gelijkvloerse slaapkamer met aansluitende inloopdressing die toegang heeft tot de aansluitende badkamer - badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet, bidet en lavabomeubel - tuin met terras en verbinding tot het ruime bijgebouw.

Bijgebouw: verbonden met de woning en met aparte inkomhal - ruime bureau - polyvalente ruimte met ruime toegangspoort en hoog plafond, ideaal als opbergplaats, garage of atelier - wasplaats - berging - dubbele garage met automatische poort - ruime zolder/atelier (extra slaapkamers).

Appartement/studio (eerste verdieping): Leefruimte met houtkachel - geïnstalleerde open keuken - eigen badkamer met douche - toilet - slaaphoek - ruim terras - mogelijk om op te delen in verschillende slaapkamers.

Deze eigendom wordt aangeboden via Pre-sale. De eigendom kan voordien bezocht worden waarna er een bod uitgebracht kan worden! De vermelde prijs is een richtprijs. Meer info omtrent deze koopmethode verneem je via https://www.dewaele.com/nl/advies/pre-sale-voordelen-voor-de-koper of bij de dossierverantwoordelijke, Sebastien Vermeersch - 0474 49 48 96 - sebastien.vermeersch@dewaele.com.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 638.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.454
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2005
Bewoonbare oppervlakte
854 m2
Referentie
5ISKL1OAZXKT
Makelaar Code
182952
EPC Waarde
1750 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter, woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€638.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com