immo Kaart

, 9060 Zelzate

Huis in Zelzate
430 m² wonen
5 850 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Deze eigendom bevindt zich in de groene long van Zelzate, die overgaat in de prachtige polders van Zeeland met vlakbij het Canisvliet en andere natuurgebieden zodat wie deze eigendom koopt, uren wandelplezier erbij krijgt.Zelzate is gelegen ten noorden van de provinciehoofdstad Gent en grenst aan het mooiste stuk van Nederland, namelijk Zeeland, bekend om zijn krekengebied en groene polders.De woning is zeer rustig gelegen, maar heeft toch een vlotte verbinding naar de R4 (Gent) en E34 (Knokke - Antwerpen).

Op het perceel van 5.850 m² bevindt zich een moderne zuidgerichte villa met 4 slaapkamers, een alleenstaande garage, 2 tuinhuizen en achteraan een tennisveld.

De woning is ingedeeld als volgt: via de inkomhal hebben we rechts toegang tot een gastentoilet en links de dubbele garage. Als men in de inkomhal verder doorloopt komt men in de lichtrijke leefruimte van 80 m² op massieve parket, die voorzien is van een gezellige zithoek met open haard en die ook naadloos overgaat in een gezellige bibliotheek met bureel. In de zijvleugel bevindt zich de keuken (merk Obumex) die voorzien is van alle moderne apparatuur en ook een prachtig zicht biedt en direct toegang heeft naar de tuin en het aangelegd terras, dat deels overdekt is.Achter de keuken bevindt zich een tuinsas met achterinkom die toegang geeft tot een apart toilet, de koele berging, de linnenkamer en de dubbele garage met elektrische poorten. Dit sas werd ook voorzien van voldoende ingemaakte kasten voor bijkomende bergruimte. Via de trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping. Daar bevinden zich 2 kinderslaapkamers met elk hun eigen doucheruimte. De masterbedroom bevindt zich rechts in de woning en is voorzien van een dressing en een ruime badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche. Links bevindt zich een zeer ruime polyvalente ruimte die momenteel dienst doet als atelier, maar ook kan gebruikt worden als lounge-ruimte of bijkomende slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van een ruim balkon en heeft ook een prachtig zicht op de tuin.

Naast de woning werd later nog een vrijstaande garage bijgebouwd. Op de eigendom werden verschillende tuinhuizen geplaatst zodat er genoeg functionele bergruimte beschikbaar is voor ondermeer tuingerief. Eentje doet ook dienst als clubhouse voor de tenniscourt. De eigendom heeft ook nog een aparte uitweg langs achter via een dreef.

Deze prachtige eigendom is op zoek naar een koper, die van groen houdt en biedt vele mogelijkheden. Een sterk punt is de zeer vlotte verbinding naar enkele grote invalswegen (Gent, Brussel Terneuzen,..).

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
5 850 m2
Bewoonbare oppervlakte
430 m2
Referentie
8596320190807165521
Makelaar Code
IF-2665NP
EPC Waarde
239 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20130107-0001283829-00000039-6
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com