immo Kaart

Kennedylaan 6-302, 3800 Sint-Truiden

Appartement Te Koop in Sint-Truiden
93 m² wonen
93 m² perceel
2 slaapkamers

Kennedylaan 6-302 - 3800 Sint-Truiden - Goed gelegen twee slaapkamer appartementOntdek dit charmante en goed onderhouden appartement, vlakbij het het stadscentrum van Sint-Truiden.
Dit appartement is een perfecte combinatie van huiselijke gezelligheid en stedelijk gemak, ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en onderhoudsvriendelijke woning. Gelegen op wandelafstand van de winkelstraten en restaurants en vlak naast een Delhaize supermarkt, heeft u alle nodige faciliteiten binnen handbereik.In de inkomhal ruimte voorzien voor een vestiairekast. Een mooie dubbele deur geeft toegang tot de gezellige woonkamer. Dit is de perfecte plek om te ontspannen met voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en eetgedeelte. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval. De keuken is praktisch uitgerust met een oven, koelkast en vaatwasser. Zowel de leefruimte als de keuken geven toegang tot het terras. Het balkon werd voorzien van rolluiken en biedt een aangename buitenruimte om te genieten van de frisse lucht.
Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers. De badkamer is functioneel ingericht met een douche en lavabo. Hier is er ook ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast.Door de ondergrondse garage én bovengrondse autostaanplaats is parkeren geen zorg meer. Een bijkomend pluspunt is de onlangs vernieuwde gemeenschappelijke inkomhal, die binnenkort nog verder zal worden verfraaid met een nieuwe deur. Deze kosten zijn al volledig voldaan, net als de kosten voor de te plaatsen zonnepanelen. Deze duurzame toevoegingen zorgen voor een lagere energierekening.Dit appartement is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, makkelijk te onderhouden woonst in een stedelijke omgeving. De centrale ligging van het appartement zorgt ervoor dat alle nodige voorzieningen binnen handbereik zijn, wat het dagelijks leven vergemakkelijkt!Neem contact op voor een bezichtiging en ontdek zelf wat dit appartement te bieden heeft!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
93 m2
Bewoonbare oppervlakte
93 m2
Referentie
GSH42EGVW0UW
Makelaar Code
kennedylaan-6-302
EPC Waarde
171 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231104-0003031275-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Dec 2023
€199.000 / Aktimmo Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com