immo Kaart

Velmerlaan 162-102, 3800 Sint-Truiden

Appartement Te Koop in Sint-Truiden
60 m² perceel
1 slaapkamers

Velmerlaan 162-102 - 3800 Sint-Truiden - Dit instapklaar en mooi onderhouden 1-slpk. appartement is gelegen op de 1ste verd. van een kleine residentie te Velm met slechts 4 wooneenheden. Het appartement heeft een bewoonbare opp. van 60m² + een ruime berging op de gelijkvloerse verdieping. Het appartement heeft een inkomhal die via een tussendeur toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte met open keuken. Aan de achterzijde ligt een ruime slaapkamer met een balkonterras en via de gang is er toegang tot een badkamer met douche, toilet en lavabo en een afzonderlijk berging met warmwaterboiler op elektriciteit. De aansluiting van wasmachine en droogkast, zowel als voor een diepvries bevinden zich in de gelijkvloerse bergruimte. Er is tevens een gemeenschappelijke tuin die bereikbaar is via de hal en de gang.
Het appartement komt vanaf 31/01/2024 beschikbaar na recente verhuring en kan dus worden bewoond vanaf de notariële akte. Ook als opbrengstvastgoed met een mogelijke huurprijs van 695€/maand + kosten kan er een mooi rendement worden gecreeërd aan de vraagprijs van dit onroerend goed.
De residentie heeft geen lift en het beheer gebeurt door een inwonende eigenaar. Parking beschikbaar voor het gebouw of aan de andere zijde van de straat.
Fietsafstand van het centrum van Sint-Truiden en goede bereikbaarheid naar Zuid-Limburg zowel als kruidenier, apotheek, bakker, enz... op wandelafstand.
Ideaal als eerste vastgoedaankoop voor eigen bewoning en daarna als opbrengstvastgoed.
Gunstig EPC-attest van 362 kWh/m² jaar = D-label en dus GEEN directe energetische renovatieverplichting. (ramen reeds vernieuwd PVC met dubbel glas). Appartement asbestveilig (zie attest).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 149.000
Kadastraal Inkomen
€ 378
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
60 m2
Referentie
X8D73RUFBOKT
Makelaar Code
546
EPC Waarde
362 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20201021-0002329581-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
05 Dec 2023
€149.000 / Meyers Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com