Home Te Koop Huis 3800 Sint-Truiden
Tongersesteenweg 184



immo Kaart

Tongersesteenweg 184, 3800 Sint-Truiden

Huis Te Koop in Sint-Truiden
150 m² wonen
655 m² perceel

Tongersesteenweg 184 - 3800 Sint-Truiden - Bent u op zoek naar een gunstig gelegen woning met 3 slaapkamers? Bekijk dan zeker eens deze halfopen bebouwing die RT Vastgoed te koop aanbiedt. De woning staat langs de Tongersesteenweg, één van de verbindingswegen tussen Sint-Truiden en Borgloon, doch op slechts 5 minuten rijden van het stadscentrum van Sint-Truiden.

Het huis staat op een perceel van 655m² en biedt u bijna 150m² bewoonbare oppervlakte. Een deel van de nodige elektriciteit wekt u zelf op via de 20 zonnepanelen op het dak. Bovendien heeft de eigenaar van deze woning nog steeds recht op groenestroomcertificaten, waardoor de zonnepanelen jaarlijks nog voor een mooie extra opbrengst zorgen.

Als we deze verrassend ruime woning via de voordeur betreden, komen we eerst in de inkomhal. Op de benedenverdieping is er een grote leefruimte (42m²) met veel lichtinval. Via een schuifdeur heb je toegang tot de tuin. Een kachel zorgt op frissere dagen voor een gezellige warmte in deze ruimte.

Aansluitend aan de woonkamer is er een zithoek. Ook hier valt veel daglicht binnen. Momenteel springen de blauwgeschilderde muren in ’t oog, maar u kan die eenvoudig overschilderen in een kleur die meer aansluit bij uw stijl als u dit niet mooi vindt. U kan deze plaats ook vrij eenvoudig een andere bestemming geven zoals een hobbykamer of bureau.

De keuken werd recent gerenoveerd en biedt alles wat u nodig heeft. Er werd optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte om veel kasten te maken. Koken doet u hier op een keramische kookplaat. Zowel de vaatwasser als een spoelbak werden ingebouwd. Er blijft voldoende plek over om een grote ijskast te plaatsen. De keuken werd eveneens voorzien van een combioven.

Ook de badkamer zit op het gelijkvloers. Hier beschikt u over een wastafel met één lavabo onder een grote spiegel en een ruime inloopdouche. Hiernaast bevindt zich het aparte toilet.

De garage (25m²) biedt ruimte voor 1 wagen en daarnaast nog heel wat bergruimte. Hier zijn ook de aansluitingen voor het wasmachine en de droogkast voorzien. Hier hangt ook een boiler, de omvormer van de zonnepanelen en de elektriciteitskast (gekeurde installatie). De roze muren vallen op, maar als dat uw smaak niet is, doet ook hier een likje verf wonderen.

In de inkomhal staat ook de trap naar de eerste verdieping. Boven vindt u drie volwaardige slaapkamers en nog een apart toilet op de gang. In de slaapkamers valt veel daglicht binnen.

Verder beschikt deze halfopen bebouwing over een kelder (19m²) en een nog af te werken verrassend ruime zolder van meer dan 70m².

Rechts van de woning ligt de tuin. Deze is volledig omgeven door een haag waardoor u van voldoende privacy en rust geniet. Er is een mini vijvertje aangelegd en ook een houten terras met een bar en sfeervolle tuinverlichting. Een ideale plek om op zwoele zomeravonden te vertoeven.

Heeft u interesse om de woning eens te komen bezoeken? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van de vastgoedexperten van RT Vastgoed. (Tel. 011/69.76.40)

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
655 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
22SCGF4OAMQR
EPC Waarde
400 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240507-0003221343-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 May 2024
€275.000 / RT Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com