Home Huis 3800 Sint-Truiden
Naamsesteenweg 521



immo Kaart

Naamsesteenweg 521, 3800 Sint-Truiden

Huis in Sint-Truiden
253 m² wonen
3 slaapkamers
€225.000

Naamsesteenweg 521 - 3800 Sint-Truiden - Welkom bij deze unieke kans om een te renoveren woning langs de prachtige Naamsesteenweg in Sint-Truiden te ontdekken! Deze woning, gebouwd in 1961, straalt potentieel uit en wacht op een nieuwe eigenaar om haar glorie te herstellen. Met een bewoonbare oppervlakte van 253 m2 biedt dit pand een scala aan mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren.

Bij het betreden van deze woning wordt u verwelkomd door een centrale inkomhal die leidt naar de ruime woonkamer en aparte keuken. Daarnaast is er een polyvalente ruimte die flexibel kan worden gebruikt als een thuisbureau of speelkamer, waardoor deze woning perfect is voor gezinnen.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een achterbouw met nog een polyvalente ruimte, een badkamer en een berging, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om deze ruimte aan te passen aan uw behoeften. Boven zijn er twee slaapkamers op de bovenverdieping die u de nodige rust en privacy bieden.

De troef van deze woning is ongetwijfeld de tuin. Deze is volledig omheind en geniet van het adembenemende uitzicht over de achterliggende weilanden.

Mis deze kans niet om uw eigen stempel te drukken op deze karaktervolle woning en te genieten van alles wat de prachtige regio van Sint-Truiden te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1961
Bewoonbare oppervlakte
253 m2
Referentie
8NZP0HRF-ZYA
Makelaar Code
188266
EPC Waarde
6110 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
agrarisch gebied, agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 May 2024
€225.000 / Dewaele

Nog meer informatie en prijsgeschiedenis zien over dit adres?
Meld u hier GRATIS aan om al deze informatie te bekijken.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com