immo Kaart

, 3270 Scherpenheuvel-Zichem

Huis in Scherpenheuvel-Zichem
1.700 m² perceel
€549.000

Deze instapklare en ruime gezinswoning is gelegen in rustige straat in Scherpenheuvel-Zichem. Deze locatie is erg geliefd omwille van zijn rustige ligging en toch vlotte bereikbaarheid naar omliggende dorpen en steden zoals Aarschot, Diest, Leuven en Hasselt. Alle voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving.

De inkomhal geeft rechts direct toegang tot de ruime woonkamer met zit- en eetgedeelte. Hier is er een aangenaam gevoel door de vele ramen en natuurlijke lichtinval. Verder bevindt zich de volledig ingerichte keuken met zithoek. Vanuit de keuken is er toegang tot de orangerie met een mooi zicht op de tuin.
Gelijkvloers is er nog een aparte wasplaats, de eerste badkamer voorzien van hoekbak en toilet, en een aparte bureauruimte. Ook is er in de inkomhal nog een apart toilet.

Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal met toegang tot vier ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom en de kamer ernaast een aparte douchekamer delen. Eén van de andere slaapkamers beschikt over een dressing. De vierde kamer doet nu dienst als bureauruimte. De tweede badkamer is toegankelijk via de nachthal en beschikt over een lavabo en douche. Verder is er nog een bergruimte en apart toilet.

De woning is volledig onderkelderd en voorzien van een ruime inpandige garage. In de kelder bevindt zich ook nog een doucheruimte met lavabo.

Er werd in 2022 een nieuwe warmwaterboiler geïnstalleerd en er is een regenwaterput van 10.000 liter, aangesloten op de twee toiletten.

Via de oprit aan de linkerkant van de woning is er toegang tot de carport, aan de rechterzijde bevindt zich de inrit naar de inpandige garage.
Het perceel heeft een totale oppervlakte van 17a, waardoor er zich nog een mooi gedeelte tuin met overdekt terras bevindt achter de woning met zicht op de achterliggende weilanden.

De vermelde woonoppervlakte is steeds de bruikbare vloeroppervlakte overgenomen uit het EPC-verslag.

Bent u verrast door deze woning en wilt u graag een bezichtiging inplannen? Contacteer ons vrijblijvend via info@matisimmo.be of 089/44 00 00.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2005
Grond oppervlakte
1.700 m2
Referentie
NFDW57I4L23Q
EPC Waarde
199 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€549.000 / Matisimmo Bilzen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com