Kaart

Houtkaai 24-25

8000 Brugge Appartement Te Koop

Houtkaai 24-25 - 8000 Brugge - Ontdek Residentie Gerard David, een uniek nieuwbouwproject gelegen langs de Houtkaai te Brugge. Deze prachtige residentie is ontworpen met duurzame baksteenarchitectuur, waardoor het een opvallende toevoeging is aan het straatbeeld. Met 360° zichten geniet je hier van een ongeëvenaarde beleving aan het water.
Residentie Gerard David biedt 20 stijlvolle en energiezuinige appartementen. Er is een ruim aanbod voorzien waarbij er gekozen kan worden voor een appartement met twee of drie slaapkamers & een één slaapkamer penthouse.
Doormiddel van zonnepanelen & geothermische warmtepompen staat duurzaamheid centraal in dit project. Met energiezuinige appartementen en hoogwaardige materialen wordt bijgedragen aan een groenere toekomst. Wonen in deze residentie betekent genieten van alle hedendaags comfort en luxe, terwijl je tegelijkertijd je steentje bijdraagt aan het milieu.
Op het gelijkvloers is zowel buiten als binnen het gebouw een ruime fietsenstalling voorzien, zodat je je fiets veilig en gemakkelijk kunt opbergen. Bovendien is er een ondergrondse parkeergarage met maar liefst 27 private plaatsen en 7 bergingen.
Residentie Gerard David verwent haar bewoners met zowel een prachtig aangelegde binnen- als voortuin. Hier kan je heerlijk ontspannen in een groene omgeving, genieten van de buitenlucht en tot rust komen na een drukke dag.
Gelegen in Brugge, een stad die bekend staat om haar rijke historie en charme, biedt Residentie Gerard David het beste van beide werelden. Geniet van de rustige omgeving aan het water en profiteer tegelijkertijd van de nabijheid van winkels, restaurants, culturele bezienswaardigheden en alle gemakken die het stadsleven te bieden heeft.
Jouw exclusieve woning wacht op jou! Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op.
Troeven
Energiezuinig
Tijdloze architectuur
Prachtige locatie
Ruime terrassen
360° zichten
Rustige omgeving
Omgeven door groen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
-K4EFFWSAJIK
Makelaar Code
BRU2023061
Prijs Geschiedenis
13 Jul 2023
€335.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com