Home Huis 3370 Boutersem
Oude Baan 41



immo Kaart

Oude Baan 41, 3370 Boutersem

Huis in Boutersem
174 m² wonen
1666 m² perceel
4 slaapkamers
€489.000

Oude Baan 41 - 3370 Boutersem - Omschrijving: Deze mooie woning in open bebouwing bevindt zich in het centrum van Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem. De woning biedt aangename, heldere en open leefruimtes en 4 slaapkamers op het gelijkvloers, een volwaardige kelderverdieping en de mogelijkheid tot uitbreiding op de zolderverdieping. Achteraan de woning is er een omheinde, aangelegde tuin met terras.
Omvattende:
Gelijkvloers (op tuinniveau): inkomhal, zit- en eetkamer, keuken en eetplaats, veranda, berging en wasplaats, 4 slaapkamers, badkamer en toiletruimte
Kelderverdieping (op straatniveau): 2 garages, ruim atelier en 4 bergruimtes
Zolderverdieping: mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers, bergzolder
Oprit, terras en tuin: oprit, omheinde tuin met terras en tuinhuis
Ligging: de woning bevindt zich in Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem, en biedt vele faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn op 500m lopen, het station van Vertrijk bevindt zich op 2,5 km en de aansluiting met de E40 op een 4-tal km.
Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: de ruime inkomhal is aangenaam helder dankzij de raampartijen naast de voordeur. Rechts leidt een eerste deur naar de zit- en eetkamer. Vervolgens leidt een doorgang langs de ingebouwde vestiairekasten heen naar de keuken. Links leiden deuren naar de toiletruimte, de badkamer en naar de nachthal en slaapkamers. De vloer in de inkomhal is bekleed met beigebruine keramische tegels.
Zit- en eetkamer: via de deur rechts in de inkomhal bereikt men de zit- en eetkamer. In de zitkamer geven 2 dubbele raampartijen uit aan de voorkant van de woning. In de eetkamer geven 2 dubbele ramen uit aan tuinkant en van hieruit leidt een glazen draaideur naar de keuken. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met een bruine keramische tegel.
Keuken en eetplaats: links van de eetkamer bevindt zich de volledig ingerichte keuken, die is uitgerust met een dubbele wastafel met druipvlak, een elektrisch vuur met dampkap bovenaan en oven onderaan, een ingebouwde koelkast en verder veel praktische bergkasten en -lades boven en onder het aanrecht. De raampartij in 3 delen (met rolluik) boven het aanrecht geeft uit aan tuinkant. De vloer in de keuken is bekleed met een roestbruine tegel en van hieruit leiden deuren naar de inkomhal en via een kleine hal naar de veranda en de berging en wasruimte.
Veranda: de veranda biedt zicht op de mooie tuin achteraan de woning, bereikbaar via de buitendeur met glaspartij rechts of via het centrale schuifraam. De veranda is uitgerust met automatische zonnewering. De vloer in de veranda is bekleed met een lichte keramische tegel.
Berging en wasplaats: hier bevinden zich de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en verder biedt deze ruimte extra bergplaats. Een dubbel raam (met rolluik) zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer is bekleed met een beigebruine tegel.
4 slaapkamers: de slaapkamers zijn alle 4 uitgerust met een dubbel raam, dat in 2 kamers uitgeeft aan de voorkant van de woning en in de 2 andere aan de zijkant. De vloer in de slaapkamers is bekleed met mozaïekparket.
Toiletruimte: een eerste deur links in de inkomhal leidt tot de toiletruimte, voorzien van een toilet en een lavabo. De vloer en de wanden in de toiletruimte zijn betegeld en een hoger geplaatst raam zorgt hier voor daglicht en verluchting.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel met opbergkastjes onderaan, spiegels bovenaan, een ligbad, een douchecabine en een toilet. Een dubbel raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer is bekleed met een donkerbruine tegel en de wanden zijn over de volledige hoogte bekleed met crèmekleurige tegels met motief.
Kelderverdieping met dubbele garage
Via de oprit vooraan de woning bereikt men de 2 garages, die zijn uitgerust met automatisch bediende, sectionale poorten. Vervolgens biedt deze verdieping een groot werkatelier met 2 raampartijen en een buitendeur met raam bovenaan en nog 4 ruime bergingen. De nutsvoorzieningen worden hier ingeleid en er is plaats voor de boiler en de regenwaterpomp. Centraal leidt een trap naar de inkomhal op het gelijkvloers. De vloer in de garage is bekleed met groene en rode tegels.
Zolderverdieping
Een deur in de inkomhal leidt tot de trap naar de zolderverdieping, die mogelijkheid biedt tot het inrichten van 2 extra kamers. De vloer op deze verdieping is bekleed met tapijt.
Omheinde tuin met terras en tuinhuis
De voortuin is verzorgd aangelegd en van hieruit loopt een pad langs het huis heen naar het tuinpoortje. De tuin achteraan de woning is aangelegd met een grasperk, afgewisseld met aanplantingen. Centraal loopt er een pad tot achteraan in de tuin en rechts bevindt zich een tuinhuis. Het terras aan de woning is aangelegd met klinkers.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing
- Elektrische verwarming
Conclusie:
Deze mooie woning in open bebouwing biedt aangename, heldere en open leefruimtes en 4 slaapkamers op het gelijkvloers, een volwaardige kelderverdieping en de mogelijkheid tot uitbreiding op de zolderverdieping. Achteraan de woning is er een omheinde, aangelegde tuin met terras. De woning bevindt zich in Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem, en biedt vele faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn op 500m lopen, het station van Vertrijk bevindt zich op 2,5 km en de aansluiting met de E40 op een 4-tal km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 489.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.074
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1981
Grond oppervlakte
1666 m2
Bewoonbare oppervlakte
174 m2
Referentie
RK61HA--UEPD
EPC Waarde
508 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
3152990
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
04 Mar 2024
€489.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com