Home Huis 3370 Boutersem
Kerkweg 49



immo Kaart

Kerkweg 49 B-3370 Boutersem

Huis in Boutersem
221 m² wonen
1528 m² perceel
4 slaapkamers
€499.000

Kerkweg 49 - 3370 Boutersem - Omschrijving: Deze bebouwing bevindt zich in Vertrijk, een deelgemeente van Boutersem. De woning biedt aangename, heldere en open leefruimtes en 2 polyvalente kamers op het gelijkvloers. De verdieping is ingericht met een mezzanine en 3 ruime kamers. Achteraan de woning is er een omheinde tuin met terras en grasperk.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, eetkamer en open keuken, zitkamer, 2 polyvalente kamers, berging en wasplaats, toiletruimte
Eerste verdieping: mezzanine, master bedroom met dressing, 3 slaapkamers, badkamer
Zolderverdieping: geïsoleerde zolder
Oprit, garage, terras en tuin
Ligging: de woning bevindt zich in Vertrijk, een deelgemeente van Boutersem die een bijzonder goede bereikbaarheid biedt. Het station van Vertrijk bevindt zich op 800m en de aansluiting met de E40 op 1 km.
De beschikbaarheid van deze woning is bij notariële akte .
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: de glaspartij bovenaan in de voordeur zorgt voor fijn daglicht in de inkomhal, die plaats biedt voor een vestiaire. Links leidt een deur naar de eetkamer en keuken, rechtdoor leidt naar de toiletruimte. De vloer in de inkomhal is bekleed met een crèmekleurige keramische tegel.
Eetkamer en open keuken: via de deur links in de inkomhal bereikt men de eetkamer en de open keuken met keukeneiland. In de eetkamer geven 2 dubbele raampartijen uit aan de voorkant van de woning. Het keukeneiland is uitgerust met een vitrokeramische kookplaat, een dampkap met verlichting en opberglades en -kasten onderaan. Langs de andere kant van het eiland is het gezellig aanschuiven op hoge stoelen. De keukenwand is ingericht met een brede wastafel met druipvlak, ingebouwde vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, oven, microgolfoven en verder opberglades en -kasten over de volledige hoogte. Het dubbele raam en de buitendeur met glaspartij ernaast geven uit aan tuinkant. De vloer in de eetkamer is bekleed met laminaat. De vloer in de keuken is bekleed met een grote, zwarte keramische tegel.
Zitkamer: een open doorgang leidt van de keuken naar de gezellige zitkamer, waar een dubbel schuifraam uitgeeft op het terras en de tuin. In de zitkamer is het gewelfde plafond zichtbaar en de vloer is bekleed met laminaat.
2 polyvalente (Slaap) kamers: in de eetkamer leidt een deur naar 2 extra kamers die perfect kunnen ingericht worden als bureau, hobbyruimte, of als 2 logeerkamers bijvoorbeeld. In beide kamers zorgen de raampartijen voor aangenaam daglicht. De vloer in deze kamers is bekleed met vasttapijt.
Berging en wasplaats: een deur in de eetkamer geeft toegang tot de berging en wasplaats, waar de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast. De nutsvoorzieningen worden hier ingeleid en hier bevindt zich de CV-ketel. Twee kantelramen zorgen hier voor daglicht en verluchting. De vloer in deze ruimte is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.
Toiletruimte: een deur rechtdoor in de inkomhal leidt tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van een toilet en een lavabo. De vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.
Eerste verdieping
Via de open trap in de eetkamer bereikt men de ruime mezzanine op de verdieping, waar meer dan voldoende plaats is voor een gezellige leeshoek of een bureau. De raampartijen aan de voor- en achterkant van de woning zorgen hier voor aangenaam daglicht. De vloer in de mezzanine is bekleed met laminaat.
3 slaapkamers: de master bedroom is een heel ruime kamer met een raampartij in 3 delen die uitgeeft aan tuinkant. Een doorgang leidt van de slaapkamer naar een ingerichte dressingruimte. Ook de 2 andere slaapkamers hebben heel aangename afmetingen. De slaapkamer aan tuinkant heeft een enkel raam en een bijkomend velux raam. Hier bevindt zich een trapluik naar de zolder en de kamer is ingericht met ingebouwde kasten. De kamer aan de voorkant van de woning heeft een enkel raam en ingemaakte kastruimte. De vloer in de slaapkamers is bekleed met laminaat.
Badkamer: de badkamer is ingericht met een dubbel lavabomeubel met opberglades onderaan, spiegels bovenaan en een dubbele kolomkast terzijde, een inloopdouche, een ligbad en een toilet. Een velux raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer is bekleed met kurk en de wanden aan het ligbad en de douche zijn bekleed met mozaïektegeltjes.
Zolderverdieping
Via de trapluiken in de nachthal en in een van de kamers bereikt men de zolder. De vloer van de zolder is geïsoleerd. Mits verbouwing zijn er uitbreidingen mogelijk op de zolderverdieping, gezien deze voorzien is van voldoende sta hoogte en de balken van plafonds (eerste verdiep) reeds voorzien zijn op extra draagvermogen. Hierdoor kan de totale woonoppervlakte aanzienlijk uitgebreid worden naar 281 m²
Oprit, garage, tuin met terras
Links van de woning leidt de oprit tot de dubbele poort naar de garage en de tuin. Achteraan de woning is er een ruim terras en rechts bevindt er zich een overkapping. Vervolgens strekt het grasperk zich tot achteraan de eigendom.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing
- CV op aardgas (recente condens-hoog rendement ketel)

- Keuken toestellen van het merk Kuppersbusch, met uitzondering van de Miele Vaatwas
Conclusie:
Deze instapklare woning in halfopen bebouwing biedt aangename, heldere en open leefruimtes en 2 polyvalente kamers op het gelijkvloers. De verdieping is ingericht met een mezzanine en 3 ruime kamers. Achteraan de woning is er een omheinde tuin met terras en grasperk. De woning bevindt zich in Vertrijk, een deelgemeente van Boutersem die een bijzonder goede bereikbaarheid biedt. Het station van Vertrijk bevindt zich op 800m en de aansluiting met de E40 op 1 km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Kadastraal Inkomen
€ 725
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1899
Grond oppervlakte
1528 m2
Bewoonbare oppervlakte
221 m2
Referentie
0MPAL07FLDV1
EPC Waarde
296 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
0003001375
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Feb 2024
€499.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com